De landelijk sobere stijl, mijn favoriet!

Gepubliceerd op 20 augustus 2020 om 21:18

De landelijke sobere stijl, de laatste jaren is deze woonstijl steeds populairder geworden en zie je het vaak voorbij komen. Deze woonstijl past bij allerlei soorten woningen, of je nu in een woonboerderij woont of in een moderne nieuwbouwwoning deze woonstijl kan altijd! Een interieur in deze stijl zorgt al snel voor een warm, knus en gezellig gevoel in een ruimte. Niets is zo heerlijk om na een lange drukke dag van werk, school of andere verplichtingen ’s avond thuis te komen in een huis wat heerlijk warm en knus aanvoelt, klaar om zo in je comfi pak de bank op te ploffen en te genieten van je avond. Accessoires in een landelijk sobere inrichting spelen een belangrijke rol. Omdat de muren, vloer en kozijnen vaak een rustige kleur hebben, en dus de basis neutraal en rustig is kan er goed gestyled worden met verschillende accessoires.

 De materialen die je vaak ziet in een landelijk sober interieur zijn hout, beton, metaal (om het toch een stoerdere touch te geven) maar ook veel warme stoffen zoals een lekker plaid, kussens in bijvoorbeeld een velourse stof of juist kussens met een mooie warme afbeelding.

 

Omdat de landelijk sobere woonaccessoires natuurlijke en rustige tinten hebben, grijs- of bruintinten, en dus geen schreeuwerige kleuren, zijn deze heel goed te combineren. Zet het dus eens wat anders neer of pas je interieur aan aan het seizoen. Zet bijvoorbeeld in de zomer een mooie oude nepalese kruik neer met een mooie zijde- of droogboeket in rustige tinten en leg er in het najaar weer een mooie dadeltak op om het weer wat rustiger en warmer te maken. Je kan zo veel met deze stijl alleen is het wel belangrijk om te onthouden “Less is more” slechts een paar stoere eyecatchers zijn voldoende, zet hier nog wat kleinere accessoires bij en stop dan, zo bewaar je de rust in huis!

 

Een landelijk interieur mag zeker gemoedelijk en gezellig worden genoemd! Deze stijl is tegenwoordig zeer populair en is niet meer weg te denken! Ik ben er verliefd op geworden en wil niks anders meer!

 

Ga zelf aan de slag, kijk lekker rond op onze site, en maak van jouw huis een warm, knus en gezellig thuis!

 

Liefs,

 


«   »