Het stijlen van je huis

Gepubliceerd op 20 augustus 2020 om 20:21

Heerlijk het stylen van je huis, ik word er altijd zo vrolijk van! Alle spulletjes die jij mooi vind een plekje geven waardoor jij een echt thuis voor jezelf  creëert. Maar hoe doe je dat nou zonder dat het te veel word en het er juist rommelig uit komt te zien? 

Wat ik zelf altijd doe is dat ik mijn accessoires altijd in groepjes neerzet. Dit kunnen landelijke woonaccessoires zijn, dus denk aan houten producten, sobere woonaccessoires, dus betonnen of stenen producten of juist de stoere woonaccessoires zoals metaal of gietijzer! Ik vind het leuk om juist die dingen bij elkaar te zetten maar wel de rust erin te bewaren.

 

Heb je een wandplank? Zet hier een mooie Nepalese kruik op met een Dadel tak, daarbij kun je een mooie gietijzeren kandelaar zetten met een kaars in een rustige kleur en maak het af met een stoer en sober betonnen ornament! Op deze manier heeft de wandplank meteen een knus, warm sfeertje zonder dat het rommelig word!

Is je wandplank wat groter en wil je er nog iets bij zetten? Kies dan juist voor een wat groter product zoals een lamp, een klok of een mooie foto maar laat het daar dan ook bij. 

 

Hou in gedachten dat niet overal iets hoeft te staan, zo gaat juist de aandacht naar de toffe producten die er wel staan!

 

Liefs,

Lonneke


«   »